Support: Dagligt 8.00 - 15.30   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Service- og driftsaftale til en fast pris

Vi tilbyder at overtage driften af, og ansvaret for, jeres netværk, computere og internetsikkerhed, til en fast, kendt pris pr. måned.

2

Har I brug for 24-timers overvågning af jeres netværk, ekstra it-folk til at hjælpe eleverne i starten af skoleåret, en IT-supportafdeling der kan reagere her og nu også mit i fysiktimen eller under lejrskolen, eller måske har I bare brug for at jeres netværk og computere er driftsikre, opdaterede og virker når de skal? Det hele løses af vores SkoleNet-aftale.

Mange driftsopgaver løses via fjernopkoblinger, men når der opstår andre IT-udfordringer – f.eks. når elevernes computere skal tilsluttes netværket, dataplads og printere,så kommer vi selvfølgelig ud til jer og løser opgaverne.

Solutio SkoleNet giver dig en fast pris på jeres IT-support for hele skolen. Vi laver supportaftaler, drifts- og opdateringsaftaler, serviceaftaler og vagtaftaler med fast responstid. Kort sagt vi laver en aftale der passer til jeres skole så I ikke skal tænke på at løse IT-opgaver, kald det IT-verdenens “all-inclusive”.

I har ét kontaktnummer – ikke så meget bøvl, telefonen bliver altid besvaret. Alt hvad I skal er at have tlf.nr. 86817841 lagt ind i adressekartoteket.

Nå eksamenstiden nærmer sig, så opsætter vi regler og netværk efter jeres ønsker, så eksamen kan afvikles i god ro og orden og efter reglerne.

Skal vi ringe dig op?

Tre typiske grunde til at vælge Solutio SkoleNet:

  • En løsning med fast pris på driften af jeres IT for skolens administration, det trådløse netværk og prisen gælder for mindst et år, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser.
  • Ét kontaktnummer der svarer døgnet rundt.
  • Håndtering af internetadgang og netværk til eksamen.

Her er fem af de skoler der har valgt Solutio til at stå for IT-support:

  • Hardsyssel Efterskole
  • Hald Ege Efterskole og Friskole
  • Sædding Efterskole
  • Levring Efterskole
  • Linieskolen Hadsten