Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

IT-Support

Vi tager os af driften og vedligeholdelsen af jeres IT-miljø,
så I kan bruge tiden på det, I er bedst til

it-support

Solutio tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor support og drift af IT-systemer herunder konsulentbistand, hosting, installation af servere, computere og netværk samt drift af hele jeres IT-system til en fast aftalt pris.
Uanset hvilke ønsker og behov I har, kan vi levere en løsning, der matcher. Vi arbejder nemlig med hele tre afregningsformer, og det betyder, at fleksibiliteten er helt i top.

IT-Support på timebasis

Har I kun sjældent brug for hjælp, skal I vælge support på timebasis. Her fakturerer vi pr. påbegyndt time uanset hvilken opgave, I sætter os til at løse. Vores timepris er 950,- kr. ex. Moms. Der afregnes pr. påbegyndt kvarter.

IT-Support på klippekort

Har I jævnligt brug for hjælp, er et klippekort den optimale løsning for jer. Timerne købes forud, og der gives rabat alt efter, hvor mange timer I køber ad gangen.
Det er også muligt at tegne et abonnement på vores klippekort. På den måde bliver Jeres klippekort automatisk fornyet, når sidste klip er brugt, men I betaler stadig kun for præcis de antal timer, I har brug for.
Hver måned sender vi en opgørelse over jeres forbrug af klip, så I kan se, hvad tiden er brugt til, og hvor mange klip I har tilbage på kortet.

IT-Support som fast aftale

Mange virksomheder og institutioner kan med fordel outsource hele driften af deres IT-system til os.
Her aftaler vi en fast pris for fri support indenfor en nærmere fastsat ramme. Rammen udarbejder vi i fællesskab, så den beskriver præcis hvilke ydelser, der skal være en del af aftalen, hvordan hjælpen kan rekvireres, og hvem der skal gøre det.

Kort sagt klarer vi driften og vedligeholdelsen af jeres IT-system, imens I laver det, I er bedst til – og det til en pris, der ikke sprænger budgettet.

Skal vi ringe dig op?
Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden