Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Hostingmærket

Vi brænder for hosting og generelt for at udføre et godt stykke arbejde. Godt humør og smil gør det ikke alene, så høj kvalitet på drift, sikkerhed og support er nogle af de elementer der skal være i orden.

Vi leverer IT-hosting af højeste kvalitet, og gennem løbende certificeringer og medlemsskab af BFIH henter vi inspiration og knowhow til fortsat at optimere og forbedre vores forretningsprocesser til fordel for brugerne af vores hostede systemer. I kan trygt stole på os, når I overlader forretningskritiske data til os.

I november 2015 blev vi recertificeret og har ret til at bruge Hostingmærket frem til 28. november 2016. 

Solutio_web_2016

Hostingmærket fra BFIH forpligter os til at leve op til krav som er strengere end branchens generelle standarder. Kriterierne for Hostingmærket er udformet af BFIH i samarbejde med et panel af statsautoriserede revisorer med speciale i IT-revision og tager sit afsæt i revisorerklæring ISAE 3402 Type 2 med referenceramme ISO 27002.

Om hostingmærket og brancheforeningen BFIH

Hostingmærket udstedes af Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark (BFIH) og er branchens kvalitetsstempel til de hostingvirksomheder der har orden i sagerne.
Solutio har været medlem af BFIH siden 2012.
Brancheforeningen har til formål at gøre det lettere for virksomheder og organisationer at vælge leverandør af IT-hosting og at gennemskue kvalitet og sikkerhed.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden