Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus
Et indlæg under: Nyheder

Vi styrker fokus på SkolePlan

I Solutio fokuserer vi nu fuldt og helt på SkolePlan, som er en administrations- og samarbejdsplatform målrettet landets frie skoler.

Vi har derfor solgt vores afdeling med IT-infrastrukturydelser fra til Sotea, som er en af Silkeborgs andre IT-virksomheder

Vi ønsker at øge fokus på SkolePlan, som vi ser som fremtidens IT-platform for de frie skoler.

Beslutningen betyder, at vi sælger infrastrukturforretningen fra, og den er pr. 1. marts 2018 overtaget af Sotea. Valget på Sotea som den rette virksomhed er en naturlig følge af, at Solutio og Sotea gennem mange år har brugt og samarbejdet om det samme datacenter i Silkeborg og har leveret stort set identiske IT-infrastrukturydelser til deres respektive kunder.

Vi har i Solutio indtil nu stået på to ben med både infrastrukturdelen og SkolePlan, men med vores ønske om udelukkende at koncentrere vores energi omkring Skoleplan er timingen den rette i forhold til at skille det ene forretningsområde fra. Vi går nu målrettet efter at blive markedsledende på skoleområdet, og de muligheder for vækst får vi nu.

Fire medarbejdere fra Solutio flytter med til Sotea, hvilket er med til at sikre en, for kunderne, minimal ændring i forbindelse med overtagelsen af de forskellige IT-ydelser. Det betyder at kunderne ikke kommer til at mærke nogen forskel i forhold til deres produkt, service eller support. Den tætte kontakt fortsætter uændret – og det er stadig Bo, Anders, Ib og Casper der servicerer kunderne, de fire er nemlig flyttet med til Sotea.

Jess Teilmann, direktør i Sotea, bekræfter: ”Det er afgørende for os, at de kunder som indtil nu har været kunder hos Solutio fortsat kan være trygge uden at skulle bekymre sig om, hvad der sker med deres IT. Det garanterer vi hos Sotea.”

Vi har i tæt samarbejde med Sotea sørget for, at ændringen går ubemærket hen. Den eneste forskel er, at fakturaen fremover har Sotea som afsender.

Så…

Hvad sker der herfra?

Der sker det, at alle aftaler, indgående ordrer mv. overdrages til og videreføres af Sotea med nøjagtigt de samme betingelser, som I kender fra Solutio. Helt uden at I behøver at gøre noget.

Er der prisændringer forbundet med ændringen fra Solutio til Sotea?

Nej, priserne er præcis de samme.

Hvad med den personlige kontakt? Skal vi nu til at tale med helt nye folk?

Nej. De personer I kender fra Solutio følger med jer til Sotea fra dag ét.

Det betyder, at det er de velkendte stemmer; Anders, Bo, Ib og Casper, I får i røret, hvis I ringer til supporten. Alt er således ved det gamle.

Men kan vi nu være sikre på, at alle vores aftaler forbliver som de er?

Ja. Aftalerne bliver som sagt overført, uden at I bemærker det. Dernæst vil I blive kontaktet af Sotea ift. eventuelle ønsker eller ændringer af aftaler, databehandleraftaler osv.

Hvad nu, hvis vi også er brugere af SkolePlan. Hvilken betydning har det?

Hvad nu, hvis vi også er brugere af SkolePlan. Hvilken betydning har det?
Ingen. Jeres faktura, support osv., vedr. SkolePlan kommer stadig fra Solutio/SkolePlan ganske som hidtil.

 

Lidt om SkolePlan

SkolePlan bruges af efterskoler, fri- og privatskoler, højskoler og produktionsskoler over hele landet og er dermed en af Danmarks mest udbredte systemer til administration og kommunikation på de frie skoler.

SkolePlan består af SkolePlan Basis og SkolePlan Pro
SkolePlan Basis en administrationsplatform, der fungerer som hjertet i systemet, hvorimod SkolePlan Pro er den fulde pakke med pædagogisk platform, samarbejdsplatform, intranet, APP, infoskærm osv.

Hvad tænker du? Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, emailadresse offentliggøres ikke

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden