Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Høj kvalitet og service, til fornuftig pris

Da Midtjyllands Avis manglede en ny postserver til håndtering af mails og kalenderdeling for 160 brugere, stod Solutio højt på listen over mulige leverandører. Med produktet Kerio Connect føler avisens IT-chef, at de har fået meget for pengene, både i forhold til produktet og den service, Solutio yder.

Carsten Hansen, IT-chef på Midtjyllands Avis, er ganske godt tilfreds med valget af Solutio som IT-leverandør gennem de sidste tre år: ”Det hele kører stille og roligt uden problemer. Tidligere havde vi et gammelt system, der ikke kan det, Kerio Connect kan. Jeg synes, vi har fået et godt produkt for pengene, og en virkelig god og hurtig service hos Solutio”.

Det var anbefalinger fra en af Midtjyllands Avis’ samarbejdspartnere, der ledte til den første kontakt med Solutio, og her fik Carsten Hansen så godt et indtryk, at han hurtigt bestemte sig for at købe ydelserne hos dem.

Vi valgte Solutio af flere årsager. De er nemme at snakke med, og jeg føler mig godt behandlet fra første færd. Solutio forstår problemerne, når de opstår, og det er fordi, de er så godt inde i produkterne

fortæller IT-chefen hos Midtjyllands Avis og understreger, at Solutio bestemt har levet op til de forventninger, han havde til dem: ”De yder en god service og ringer tilbage inden for kort tid, når vi har problemer. Jeg kan sagtens forestille mig, at vi køber flere ydelser af dem i fremtiden”.


Midtjyllands Avis har hovedkontor på Papirfabrikken i Silkeborg. Der er cirka 80 ansatte på avisen, som dækker Silkeborg, Favrskov, Ry, Galten, Skanderborg og Bjerringbro. Udover hovedkontoret er der seks lokalkontorer fordelt i Silkeborg og de byer, som avisen dækker. Foruden deres egen avis, driver Midtjyllands Avis også Ekstra Posten, Kjellerup Tidende, Annoncebladet, Den Lokale Avis, Folkebladet samt Radio1 og Silkeborg Guld.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden