Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Vi kan bevare vores egen server og stadig få support

Da projektledelsesfirmaet kaastrup|andersen a/s i efteråret 2010 stod over for en stor opgradering af IT-systemet, vandt Solutio sagen. Med følsomme oplysninger på serveren er troværdighed hos IT-leverandøren et meget vigtigt nøgleord for kaastrup|andersen. Og det har Solutio fuldt og helt levet op til.

Solutio fik opgaven at opgradere kaastrup|andersens IT, og der blev strikket et system sammen, som passer præcis til de behov, projektledelsesfirmaet har. Løsningen blev en ny Microsoft-server til filer, SharePoint, CRM samt mail- og kalenderdeling og backup. Kaastrup|andersen ønskede et standardprodukt, der fungerer pålideligt og ikke er større end det, virksomheden har behov for i det daglige.

KaastrupAndersen logo”Vi havde nogle idéer til, hvad vi gerne ville have – især i forhold til CRM – da det er en vigtig del af vores dagligdag. Direktør Brian Reinhold Jensen fra Solutio bød ind med sine erfaringer, og var fra starten helt fair og åben omkring fordele og konsekvenser ved vores valg”, fortæller Anton Kaastrup-Hansen, direktør for kaastrup|andersen, der hurtigt fattede tillid til Solutio. Og tillid er et vigtigt element for en virksomhed som kaastrup|andersen, der har mange følsomme oplysninger liggende på serveren: ”Det er meget tillidsbaseret at købe IT-drift og support, for leverandøren har adgang til alle vores oplysninger. Men vi oplever Brian Reinhold Jensen og hans medarbejdere som meget troværdige og ærlige, så vi er helt trygge ved at have Solutio til at håndtere vores IT”, fortæller Anton kaastrup-Hansen.

Noget af det, der indgyder tillid er ifølge kaastrup|andersens direktør, at de ikke låses fast i et samarbejde med Solutio, men at der er åben dialog om de mange forskellige muligheder og koder, og at virksomheden tilmed kan benytte egen server:

“Vi havde forskellige muligheder oppe at vende, men endte med at vælge at have al data på vores egen server. Og det er dejligt, at vi også selv kan ordne nogle IT-opgaver uden at Solutio forhindrer os ved at tilbageholde koder osv. Og er der problemer kommer de ud og løser det hurtigt, uden vi mærker noget til det. Det er vi rigtig glade for”

slutter Anton Kaastrup-Hansen.


Projektledelse med rammer, retning og fart
kaastrup | andersen leverer højtspecialiserede projektledere til at gennemføre både mindre afgrænsede og store komplekse projekter.
Kendetegnet for kaastrup | andersen er stærk forretningsforståelse og viden om, hvordan effektive løsninger skabes og sættes i drift.
Referencer: LEGO System A/S, Linak A/S, Vestas, Kamstrup A/S, Århus Universitetshospital Skejby, Grundfos A/S, Bang & Olufsen A/S m.fl.
Læs mere på kaastrupandersen.dk

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden