Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Vi bekymrer os ikke om IT

For Hardsyssel Efterskole betyder samarbejdet med Solutio, at de ikke længere bruger tid og ressourcer på IT. De kan i stedet fokusere på eleverne, undervisningen og dagligdagen på efterskolen.

Kort tid efter skolestart i 2008 skete der det, der bare ikke må ske; netværket gik ned. Og hvad værre var, så kunne de på Hardsyssel Efterskole ikke finde nogen, der kunne fortælle, hvad problemet var, og hvordan det blev løst. Heldigvis var der en, som nævnte Solutio, en IT-virksomhed i Silkeborg. Solutio blev tilkaldt, fik løst problemet og har lige siden stået for IT-driften på Hardsyssel Efterskole.

”De lavede en lynskarp analyse af, hvad det var, vi havde brug for. Jeg snakker aldrig teknik med dem, og det har jeg heller ingen intentioner om. I stedet for at bekymre os om net og servere, koncentrerer vi os nu om, hvilke mål og behov vi har, og hvad det er, vi gerne vil opnå her på skolen,” siger forstanderen på Hardsyssel Efterskole Rolf Sanderhoff.

Får hjælp lige med det samme

En anden fordel ved samarbejdet med Solutio er ifølge Rolf Sanderhoff, at hjælpen altid er der. ”Vi får den hjælp, vi skal have lige med det samme. Vi skal ikke rundt om syv forskellige led, før der er en, der kan løse vores problem,” uddyber forstanderen. Tidligere havde de en lærer, der brugte en stor del af sin tid på at løse skolens IT-problemer, men det er ikke nødvendigt længere. I dag bruger de på Hardsyssel Efterskole, hverken tid eller ressourcer i dagligdagen på IT.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden