Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

God service og fokus på vores behov

Direktøren hos H. Reimar Nielsen er ikke i tvivl: Samarbejdet med Solutio lever helt op til forventningerne. Virksomheden har købt drift, support og serviceaftale på en firewall, der skal beskytte de følsomme data, og det fungerer rigtig godt.

For omkring to år siden besluttede Leif Thygesen, direktøren hos H. Reimar Nielsen, at skifte til et nyt IT-system og outsource al drift og IT-support til en lokal udbyder. Der var flere IT-virksomheder i spil, men Solutio var den, der bedst levede op til de forventninger, H. Reimar Nielsen har til en IT-leverandør.

”Det er vigtigt for en virksomhed som vores, at vores data er sikret med en god løsning, og at vores IT-leverandør kan rykke hurtigt ud, når der er brug for det. Solutio har styr på det, og deres løsning fungerer bare rigtig godt”

Noget af det, Leif Thygesen sætter størst pris på ved samarbejdet med Solutio er deres værdier for kundekontakt:

“Hos Solutio har de fokus på, at tingene fungerer for os i dagligdagen. De fylder os ikke med en masse teknisk viden, som vi ikke ved hvad betyder, men de har fokus på os og vores behov hele vejen igennem. Det betyder meget, når man ikke ved så meget om IT-teknik”.

At Solutio også er fair med priserne, er en anden vigtig årsag til, at H. Reimar Nielsen er så godt tilfredse: ”Vi får en hurtig betjening, selvom vi ikke har tegnet kontrakt på at komme først i køen, som man ellers gør mange steder. Og så er det ikke et ’røveri’, hver gang vi har brug for hjælp, for prismæssigt er Solutio meget fair. Der er ikke noget startgebyr eller høj timetakst og lang transporttid, som vi skal betale for. Vi ringer bare ind, og får hjælp rigtig hurtigt, enten i telefonen eller ude hos os.  Jeg synes bestemt vi får, hvad vi betaler for – og lidt til”, slutter Leif Thygesen.


H. Reimar Nielsen-koncernen beskæftiger sig primært med opførelse, udlejning og administration af egne ejendomme, hovedsageligt beliggende i Silkeborg midtby.Koncernen opfører ejendomme i høj kvalitet, og der lægges vægt på, at ejendomme er serviceret og vedligeholdt, så attraktive lejere kan bevares og tiltrækkes.Senest har koncernen stået bag opførelsen af Silkeborg Sportscenter, også beliggende på Århusvej i Silkeborg.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden