Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Effektiv flytning af data

Da DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd – valgte Solutio til at hoste deres mail, kalendere og servere, gik flytningen fra den gamle IT-leverandør som en leg. Og det er noget, administrationschefen hos DUF sætter stor pris på i en travl hverdag.

I en større organisation som DUF er det vitalt, at der er styr på IT-løsningerne. Der skal dagligt sendes mange mails, koordineres møder og kurser og holdes styr på vigtige dokumenter. DUF havde derfor behov for en stabil IT-løsning, der kunne varetage dette, og ikke mindst havde de behov for et sted, der kan opbevare store mængder data.

Kvalificeret og hurtig responstid

Administrationschef Jesper Kejlhof fortæller, at DUF i 2010 efter en grundig gennemgang af forskellige IT-virksomheders ydelser valgte Solutio, fordi de bedst kunne håndtere opgaven med drift og it-support.
”Solutio var dem, der gjorde det bedst. Alt virker bare nu. Flytningen af data fra den gamle IT-leverandør gik smertefrit, og den daglige drift og korrespondance med Solutio fungerer godt. Der er en kvalificeret og hurtig responstid på opgaver og problemer”, fortæller en meget tilfreds Jesper Kejlhof og slutter:

”Hos DUF føler vi os genkendte og prioriterede af Solutio, og tonen er altid behagelig, selv når de har travlt”.

duf 1


DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd – er en service- og interesseorganisation, som fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet – både nationalt og internationalt. DUF har mere end 70 medlemsorganisationer og omkring 30 ansatte på sekretariatet på Østerbro.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden