Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

IT skal bare virke - men uden IT-sprog

Constructa_direktion_web

For seks år siden tog Christian Aagaard, kreativ direktør ved Constructa, kontakt til Solutio. Planen var at få en solid løsning, der kunne klare hele infrastrukturen i virksomheden inklusiv daglig it-support når det er nødvendigt. Løsningen, som Solutio foreslog, bestod af en exchangeserver til håndtering af mails og kalendere, backup og adgang til netværk.

”Jeg har ikke selv den store interesse i det tekniske omkring IT, så det er vigtigt, at vi har en leverandør, der bare kan få tingene til at virke og løse problemerne for os, når de opstår. Det kan Solutio uden en masse tekniske forklaringer.”

“Problemerne bliver løst hurtigt, og jeg synes, de har en god forståelse for vores behov”, fortæller Christian Aagaard. Han fortæller samtidig, at han ikke er i tvivl om Solutios kompetencer og deres kendskab til de tekniske IT-termer: ”Jeg er sikker på, at de bruger tekniske vendinger, når de snakker til andre med større viden på feltet, men personligt behøver jeg ikke forstå teknikken bag IT. Jeg er blot interesseret i konsekvenserne, når man gør det ene eller det andet. Og der er Solutio gode til at tale det sprog, kunderne taler”, siger Christian Aagaard.

Han understreger desuden, at Solutio er meget tillidsvækkende og har godt styr på tingene. ”De overholder altid aftalerne, og det giver mig en tryghed at vide, at jeg ikke hele tiden skal følge op på tingene. Det hele glider meget lettere og giver mig overskud til at klare de andre vigtige opgaver i virksomheden. Jeg synes, de er gode til at give en klar melding om, hvad problemet er, og hvad det kræver at få det løst – og så løser de det uden problemer”, slutter Christian Aagaard.


Constructa A/S opstod i 2008 som en fusion mellem et ingeniørfirma og et arkitektfirma. Idéen er, at arkitekter, konstruktører og ingeniører på daglig basis kan drøfte projekter hen over bordet og derved tilføre projekterne værdi og hinanden viden. Ombygninger og renoveringer er virksomhedens specialer, og der er ca. 45 ansatte fordelt på tegnestuer i Silkeborg, Bjerringbro, Horsens og Frederiksværk

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden