Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Referencer

Altid i luften med Solutio som servicepartner

Air Force Training Centre (AFTC) har 183 medarbejdere og ca. 3200 elever og kursister årligt. En stor del af disse gør intensiv brug af computere og netværksadgang både på skolen og hjemmefra. De seneste år er antallet af klienter, som skolens netværk skal håndtere, steget eksplosivt.

Læs mere >>

Solutio kender efterskolers behov

  • Indsigt i skoleverdenen
  • Hurtig udrykning
  • Ingen brug af ”tekniksprog

Det er blot nogle af de ord, viceforstanderen fra den store Hald Ege Efterskole i Viborg bruger til at beskrive Solutio.

Læs mere >>

Som at have sin egen IT-afdeling

KA’s direktør er ikke i tvivl om, at Solutios styrke ligger i det kendskab de har til organisationsverdenen. De gør sig umage med at lære virksomheden godt at kende, og det medfører, at KA føler, de også kender Solutio rigtig godt: ”Samarbejdet med Solutio er som at have sin egen IT-afdelingen i huset. Det fungerer bare rigtig godt”

”Vi vil gerne samle alle de IT-løsninger, vi kan hos Solutio, fordi vi kan mærke, at de ved, hvad de har med at gøre. Jeg spekulerer aldrig mere på IT”.

Læs mere >>

Vi bekymrer os ikke om IT

For Hardsyssel Efterskole betyder samarbejdet med Solutio, at de ikke længere bruger tid og ressourcer på IT. De kan i stedet fokusere på eleverne, undervisningen og dagligdagen på efterskolen.

En anden fordel ved samarbejdet med Solutio er ifølge forstander Rolf Sanderhoff, at hjælpen altid er der. ”Vi får den hjælp, vi skal have lige med det samme.”

Læs mere >>

Blå Kors Danmark

Vi arbejder med ekstremt personfølsomme oplysninger,og sikkerheden har derfor en altoverskyggende prioritet, selvom vi også stiller krav om meget høj oppetid. I samarbejdet med Solutio har vi opnået begge dele. Vi har samtidig fået en god fleksibilitet omkring hjemmearbejdspladser, herunder den mulighed for mobilitet, som har været et stort ønske fra medarbejderne.

Læs mere >>

Vi slipper for bekymringerne

Medarbejderne på Levring Efterskole kan dele kalender og tjekke deres mail, ligemeget hvor de befinder sig. Og med Solutio som samarbejdspartner behøver Lars Nellemann ikke sætte sig ind i de udfordringer, IT kan byde på. ”Hvis der opstår noget: Ja, så ringer jeg bare, og så løser Solutio det med det samme. Udover at vi slipper for bekymringerne, så har samarbejdet med Solutio også den fordel, at de er godt inde i ’skoleverden’, så de ved, hvilke løsninger, vi har brug for.

Læs mere >>

IT skal bare virke - men uden IT-sprog

Hos den rådgivende artikekt- og ingeniørvirksomhed Constructa A/S i Silkeborg og Bjerringbro har den IT-ansvarlige, kreative direktør kun ét krav: IT er et værktøj, der bare skal virke! Og det krav er blevet rigtig godt indfriet af Solutio, der står for drift af netværket samt onsite service og support.

Læs mere >>

God service og fokus på vores behov

Direktøren hos H. Reimar Nielsen er ikke i tvivl: Samarbejdet med Solutio lever helt op til forventningerne. Virksomheden har købt drift, support og serviceaftale på en firewall, der skal beskytte de følsomme data, og det fungerer rigtig godt.

”Det er vigtigt for en virksomhed som vores, at vores data er sikret med en god løsning, og at vores IT-leverandør kan rykke hurtigt ud, når der er brug for det. Solutio har styr på det, og deres løsning fungerer bare rigtig godt”, fortæller Leif Thygesen.

Læs mere >>

Høj kvalitet og service, til fornuftig pris

Det var anbefalinger fra en af Midtjyllands Avis’ samarbejdspartnere, der ledte til den første kontakt med Solutio, og her fik Carsten Hansen så godt et indtryk, at han hurtigt bestemte sig for at købe ydelserne hos dem.

 Vi valgte Solutio af flere årsager. De er nemme at snakke med, og jeg føler mig godt behandlet fra første færd. Solutio forstår problemerne, når de opstår, og det er fordi, de er så godt inde i produkterne

Læs mere >>

Vi kan bevare vores egen server og stadig få support

Anton Kaastrup-Hansen, direktør for kaastrup|andersen, fattede hurtigt tillid til Solutio. Og tillid er et vigtigt element for en virksomhed som kaastrup|andersen, der har mange følsomme oplysninger liggende på serveren. Vi havde forskellige muligheder oppe at vende, men endte med at vælge at have al data på vores egen server. Og det er dejligt, at vi også selv kan ordne nogle IT-opgaver. Er der problemer, kommer de ud og løser det hurtigt, uden vi mærker noget til det. Det er vi rigtig glade for”, slutter Anton Kaastrup-Hansen.

Læs mere >>

Fleksibilitet, god kommunikation og hastighed

Det har været en helt ubesværet proces, og vores site performer langt bedre i dag,” fortæller Nikolaj Astrup, der sammen med Martin ThorborgMads Ellegaard og Nicolai Frisch startede Ateo i sommeren 2013.

Læs mere >>

Effektiv flytning af data

Da DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd – valgte Solutio til at hoste deres mail, kalendere og servere, gik flytningen fra den gamle IT-leverandør som en leg. Og det er noget, administrationschefen hos DUF sætter stor pris på i en travl hverdag.

“Alt virker bare nu. Flytningen af data fra den gamle IT-leverandør gik smertefrit, og den daglige drift og korrespondance med Solutio fungerer godt. Der er en kvalificeret og hurtig responstid på opgaver og problemer”, fortæller en meget tilfreds Jesper Kejlhof.

Læs mere >>

Frivilligt Drenge- og PigeForbund, FDF

Kravene til faciliteter og services er steget de senere år. Dagens FDF´ere kræver mere end bålsang og spændende aktiviteter – de vil også have mulighed for at komme på internettet. Her løser de fælles opgaver, men ønsker også mulighed for at følge vennerne via sociale netværk, e-mail og instant messaging. I samarbejde med Solutio er der blevet etableret et effektivt datanetværk og trådløs netværksadgang.

Læs mere >>