Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Profil

F5A5195_tvars

Vi ved, at IT, netværk og computere bare skal virke, og at der i dag bliver stillet høje krav til drift, sikkerhed og oppetider. Vi ved også, at vores kunder gerne vil have fokus på deres kernekompetencer:

  • Hos AFTC – AirForce Training Centre på Flyvestation Karup synes IT-folkene, at det er meget sjovere at planlægge installation og udrulning af 145 nye bærbare, end det var at løbe rundt og hjælpe brugere, der var faldet af nettet.
  • Lærere og elever på Hardsyssel Efterskole er glade for, at de ikke længere bliver smidt af netværket et par gange dagligt, men istedet kan bruge internettets mange muligheder direkte i den daglige undervisning.
  • Blå Kors Danmark er ikke i tvivl. Det er meget sjovere at hjælpe de ansatte med at lave en sikker hjemmearbejdsplads end at løse printerproblemer hele dagen.
  • FDF’ere i dag kræver mere end bålsang og spændende aktiviteter – de vil også have mulighed for at komme på internettet. Her løser de fælles opgaver, men de ønsker også mulighed for at følge vennerne via sociale netværk, email og instant messaging.

Imens vores kunder koncentrerer sig om det, som de synes er sjovt, koncentrerer vi os om IT – for det synes vi er sjovt. 

Solutio – Fordi IT er mere end teknik

Solutio blev stiftet 1. januar 2000, og vi ligger i Silkeborg. Vores kunder er fordelt over hele Danmark, men befinder sig primært i det midtjyske, i trekantsområdet og i hovedstaden.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden