Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus
Et indlæg under: Gode råd om IT

Med Solutio Mailscanning og antispam undgår I at spilde tiden på spam og virus.

Vores mailscanning forhindrer spam og virus i at angribe jeres computere via e-mails, så I i stedet kan koncentrere jer om de områder, der giver virksomheden værdi.

Solutio Mailscanning er en hosted antispam løsning, og det betyder, at I slipper for besværlig installation, vedligeholdelse og opdatering. Vi klarer det for jer, så I slipper for at investere i dyrt udstyr eller software for at få scannet mails.

Sikker mail

Solutio mailscanning er baseret på Transport Layer Security (TLS) – en standard for, hvordan man etablerer sikre krypterede forbindelser til udveksling af mails.

Vi understøtter TLS-krypteret e-mailtrafik, som standard er alle interne e-mails sikrede. Vi sender som standard også eksterne e-mails over krypterede linier, for at understøtte krypteringen over internettet, skal den modtagende mailserver håndtere TLS korrekt.

TLS er bare et af flere punkter som led i vores høje it-sikkerhed.

Solutio_166_b

Individuel tilpasning

Med Solutio MailScannings administrationsmodul kan I selv styre og opsætte løsningen, så den afspejler netop jeres e-mail politik. Fx kan I filtrere mails fra specifikke afsendere og domæner fra, ligesom alle regler kan laves på domæne- eller brugerniveau. Desuden kan alle brugere selv logge ind og lave regler, der kun gælder for deres mailkonto.

Systemet kan passe sig selv

I kan også vælge at lade antispamsystemet passe sig selv og blot sende en statusmail til hver enkelt medarbejder om, hvilke mails der er sat i karantæne som spam. Hvis en mail fejlagtigt er sat i karantæne, frigives den hurtigt via den genvej, der er i statusmailen.

Vejledninger:

Opsætning af DNS

Sådan bruger du systemet

Solutio mailscanning er en del af vores hostede løsning og kan ikke købes som seperat produkt.

Hvad tænker du? Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, emailadresse offentliggøres ikke

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden