Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus
Et indlæg under: Nyheder

Vi stopper som distributør af Kerio Software

kerio softwareMailsynkronisering, sikkerhed, telefonsystem og en samarbejdsplatform. Listen med Kerios produktportefølje er ikke lang – til gengæld er hvert produkt i høj kvalitet og kan kombineres efter behov

Efter 14 år som officiel Kerio-distributør i Danmark, hvor vi har solgt Kerios produkter til slutbrugere og forhandlere, har vi valgt at stoppe distributionen for at fokusere på vores konsulentforretning og udviklingen af SkolePlan – Det er med et lille stik af vemod for Kerio er absolut konkurrencedygtige på både pris og kvalitet, men vi har erkendt at vi, med de andre fokusområder, ikke kan holde os opdaterede på et niveau hvor vi kan give den kvalitet af support til kunderne som vi ønsker.

Derfor har vi valgt at lægge vore aftaler over til Mikrograf, der også har været distributør af Kerio i mange år og vi er helt trygge ved at overlade distributionen til dem – de er rigtigt gode til det.

For fornyelser kontakt:
Mikrograf as
Valdemarsgade 46
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 7022 2101
Mail: jsh@mikrograf.dk
www.mikrograf.dk

Kerio software til små og mellemstore virksomheder

Kerio Technologies har i mere end et årti udviklet software til små og mellemstore virksomheder i over 100 lande. Solutio har været partner med Kerio siden 2002, så vi kender deres produkter og kan give kompetent sparring og support.

Kerios produkter er komplette løsninger udviklet til at løse både små og store problemer. I stedet for blot at anskaffe software til én konkret problemstilling, får jeres virksomhed en komplet løsning samlet ét sted. Det kan godt betale sig i den sidste ende.

Telefonsystem, dokumentudvikling, sikkerhed, mail og kalender

Når jeres virksomheds sikkerhed, telefonsystem, dokumentudvikling og mailsynkronisering bygges op omkring Kerio Connect, Kerio Workspace, Kerio Operator og Kerio Control, opnår I sublim integration mellem alle jeres forretningsgange, så I får en hverdag med teknologi og IT, der bare virker. Med Kerios produkter er der nemlig både tænkt på brugervenlighed, funktion og sikkerhed.

Hos Solutio har vi valgt at specialisere os i Kerio Connect og Kerio Control. Begge produkter har vi lang tids erfaring med og medarbejdere, der er certificerede i. Og det er selvfølgelig også muligt at købe licenser til de nye produkter, Kerio Operator og Kerio Workspace, hos os.

  • Kerio Control – netværkssikkerhed og firewall i absolut topklasse med gode indbyggede rapporter og sublim virus- og spambeskyttelse.
  • Kerio Connect – Synkroniserer mails, aftaler, adressekartoteker og meget mere, uanset hvilken platform I benytter.
  • Kerio Operator – VoIP (IP-telefoni) – et frit telefonsystem, hvor nøgleordene er brugervenlighed og funktion. Telefonsystemet er velegnet til mindre virksomheder og tilbyder alle de funktioner, I ønsker.
  • Kerio Workspace – et fælles sted, hvor I nemt kan organisere, dele og ændre dokumenter og meget andet.

Hvad tænker du? Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, emailadresse offentliggøres ikke

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden