Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus
Et indlæg under: Nyheder

Hvor van(d)vittigt er det lige?

Lunkne colaer, halvtomme pizzabakker og krummer i tastaturet. Sådan foregår det da hos os IT-nørder, når vi sidder henslængt på vores plettede kontorstole bag nedrullede gardiner og i en odeur, der får en selv den mest indelukkede gymnastiksal på Hærens Officerskole til at dufte som en nyudsprunget blomstereng.

Fordommene lever. Og det gør støvmiderne også de steder, hvor ovennævnte tilstande stadig hersker. Men hos Solutio ser verden helt altså anderledes ud. Beklager, men vi er drabeligt kedelige!

Så kedelige, at vi er sprunget på vandvognen.

Vand

Ikke at vi nogensinde har været alkoholiserede. Men vi HAR drukket rigtig meget sodavand før i tiden. (Og spist pizza). Men på magisk og forunderlig vis har der sneget sig en tendens ind af brevsprækken, der går på, at vores indtag af drikkevarer har ændret karakter.

Og det er dét, som er pointen her. Stille og roligt – uden at nogen har talt om det – er sukkeret blevet vredet ud af de farvede flasker, og forbruget af vand har taget over. Som i ganske almindeligt gennemsigtigt vand. Nuvel, noget af det med brus, men alligevel. Vi aner ikke, hvorfor eller hvordan. Det er bare sådan, det er gået.

Og vi er faktisk blevet helt vilde med den nye trend her i huset. Sagen er nemlig den, at vi er begyndt at drikke så meget vand, at vi får herlighederne leveret i kasser. På paller. Af en stor lastbil. Med en kran. (Eller næsten). Sidste gang ’vandvognen’ kom forbi Solutio, var det med ikke mindre end 20 kasser med mindst 24 vand i hver. 480 stk., mine damer og herrer. Og det er altså kun 4 uger siden, at vi fik forrige forsyning. Hvad siger I så?

Grænsende til van(d)vittigt, vil nogle måske mene.

Men vi er stolte! Det må vi blankt erkende. Stolte af at vi uden sundhedsprofeter, coaches og himmelvidtrækkende kostplaner i fællesskab har fået hinanden med på en slags sundhedsbølge. Fair nok, en lille bølge måske, set i lyset af, at vi stadig nyder en træstamme (eller to) i ny og næ. Men en bølge, det er det. Og det er ganske vidst.

Hvad tænker du? Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, emailadresse offentliggøres ikke

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden