Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Hosting

Hosting betyder ”værtsskab”. Hos Solutio vil vi gerne være værter for jeres IT-udstyr og programmer og dermed have jer som gæster i vores datacenter

hosting

Vores datacenter i Silkeborg består af topmoderne servere, der er velbeskyttet bag både professionelle firewalls og store mure. Vi sørger for, at der er rigeligt med ressourcer til hver enkelt gæst (website, mailløsning, serverløsning og andet), og som følge af konstant overvågning og et professionelt team sikrer vi et absolut minimum af nedetid.

Vores topmoderne datacenter kan stå for hosting af blandt andet følgende:

  • Servere
  • Specialløsninger
  • Mail-løsninger, herunder Microsoft Hosted Exchange
  • Website-hosting
  • Andre hostede løsninger fra Microsoft, herunder MS Exchange, MS Sharepoint og MS Desktop.

En investering i hosting fra Solutio er lig en investering i driftsikkerhed, pålidelighed og service. Vi hoster servere, websites og en lang række andre løsninger for klienter indenfor utallige brancher, men fælles for dem alle er, at de ikke har hverken råd eller tid til, at websitet ikke svarer, at mailen ikke kommer frem eller at serveren er gået i baglås.

Vi har meget få klienter til hver eneste server i datacenteret – det koster nemlig at dele plads og båndbredde med en bred palet af andre mere eller mindre ressourcekrævende websites eller services. Som følge af vores høje krav til datacenterets hastighed og stabilitet har vi fravalgt dette. Færre at dele med betyder mere power til netop jeres hostingløsning – hvilket resulterer i bedre svartider, mindre nedetid og en mere glidende oplevelse!

Ring til os på 8681 7841 eller skriv til solutio@solutio.dk – og hør mere om mulighederne for at blive gæster i vores datacenter – gnidningsfri IT-drift fra professionelle!

Vores datacenter ligger i Silkeborg. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og få en rundvisning.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden