Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Hosted Exchange

Når det kommer til jeres virksomheds maildrift, kan Hosted Exchange gøre hverdagen meget nemmere.

Denne løsning tillader jer nemt og hurtigt at dele og synkronisere kalendere, adressekartoteker, aftaler, mails og meget mere med alle eller udvalgte medarbejdere.

Hvad er Hosted Exchange?

Hosted Exchange er vores store server, hvor I som kunder lejer den nødvendige kapacitet til drift af mail, kalendere og noter for jeres virksomhed. Med en hosted løsning har I adgang til jeres data, uanset hvor I befinder jer. I slipper for besværet med kompliceret maildrift, synkronisering, opdeling med videre – vi klarer det hele for jer.
Hosted Exchange er en god løsning for alle, der gerne vil slippe for besværet med selv at opsætte og vedligeholde, en moderne mail- og groupwareserver.

Nogle af de mange fordele ved en Hosted Exchange-løsning er:

  • Ultimativ synkronisering af opgaver, aftaler, mails og meget mere. Med en Hosted Exchange-løsning fra Solutio bliver kalendere, mail og anden data synkroniseret, når ændringerne sker. I har adgang til jeres data fra stationære computere, bærbare computere, PDA’er og mobiltelefoner lige meget, hvor I er.
  • Slut med at bekymre sig om virus og spam. Vores Hosted Exchange-servere har indbyggede spamfiltre og virusbeskyttelse. Derfor er det nu slut med at bekymre sig om virus og bruge tid på at slette irriterende spammails.
  • Vi tager vare på jeres maildrift med backup. Vi tager backup af jeres data og opbevarer altid disse flere steder for den ultimative sikkerhed. Med en Hosted Exchange-løsning hos os er maildrift og aftaler m.m. i sikre hænder.
  • Krypteret data. Ved at kryptere forbindelsen mellem vores Hosted Exchange servere og jeres computere, PDA’er og mobiltelefoner sikrer vi, at ingen andre har adgang til jeres data.
  • I slipper for selv at varetage og vedligeholde Exchange-serveren. Skån jer for uheldige overraskelser og afbrydelser i mailkorrespondancen som følge af fejlinstalleringer. Lad os om at opsætte og vedligeholde Exchange-serveren i et sikret hosted miljø. I sparer både tid, penge og bekymringer ved at lade os klare teknikken.
Ring på tlf.: 8681 7841 og hør hvordan I får adgang til mails og kalendre overalt.
Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden