Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Fleksibilitet, god kommunikation og hastighed

Nikolaj0031

IT skal gøre hverdagen nemmere, så Ateo ApS kan koncentrere sig om sine kernekompetencer. Her er høj hastighed, fleksible løsninger og god service nøgleord, og efter at have prøvet forskellige webhoteller af, ledte Ateo efter en ny udbyder. Valget faldt på Solutio.

Jeg kan anbefale at arbejde sammen med Solutio,” Siger Nikolaj Astrup, partner ved Ateo, og understreger: ”De laver en professionel, fleksibel løsning, hvor tingene bare fungerer.

Ateo ApS er en servicevirksomhed, der matcher kunde og konferencested.

Ud fra kundens behov og ønsker, formidler Ateo kontakten til konferencestedet, mødelokalet eller selskabslokalet, så kunden slipper for bøvlet – og får den bedste pris. For at sikre kunden den bedste service, er det helt basalt med et webhotel, der ikke giver problemer i hverdagen. For når teknikken fungerer, kan Ateo koncentrere sig om det, de er bedst til. Men med de mange udbydere og forskellige prisklasser, er det let at fare vild i hosting-junglen. Det ved Ateo, efter at have afprøvet forskellige webhoteller, der ikke levede op til deres forventninger: “Vi startede ud med at have et af de helt billige webhoteller, men indså meget hurtigt, at vi måtte få sitet rykket, da hastigheden på siden simpelthen var for dårlig,” siger Nikolaj Astrup.

Det, der var allermest vigtigt for os var god kommunikation og hastighed.

For Ateo er det værdier som hastighed, fleksibilitet og god kommunikation, der står højest på IT-udbyder-listen. Og netop det der gør, at samarbejdet med Solutio fungerer: ”Det, der var allermest vigtigt for os, var god kommunikation og hastighed. Det store problem ved vores gamle udbyder var, at fleksibiliteten var meget lille, så da vi ville have en upgrade hos dem, var det et større projekt. Det var nemmere at rykke det hele til Solutio, fordi Brian og hans hold virkelig er nemme at arbejde med.

Det har været en helt ubesværet proces og vores site performer langt bedre i dag,” fortæller Nikolaj Astrup, der sammen med Martin Thorborg, Mads Ellegaard og Nicolai Frisch startede Ateo i sommeren 2013.

Nikolaj Astrup er også manden bag Refuga, et internationalt netværk for iværksættere.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden