Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Microsoft

Microsoft Silver HostingPartner

Vi har i mange år været Microsoft Certified Partner – en status der er opnået gennem løbende uddannelse og opkvalificering af vores kompetencer på Microsoft området. Det er også en konsekvens af mange års stabilt samarbejde og partnerskab mellem Solutio og Microsoft.
I Microsofts nye partnerprogram indtræder vi som Microsoft Silver Partner med hostingkompetence.

Authorized Education Reseller

På baggrund af yderligere uddannelse og opnåede kompetencer, er vi blevet udnævnt til Microsoft Authorized Education Reseller. Det betyder, at vi er godkendt til, og uddannet i, at sælge Microsofts uddannelseslicenser, som kan bruges af uddannelsesinstitutioner, velgørende organisationer og en del non-profit organisationer.
Vi er meget glade for denne udnævnelse, som vi betragter som et skulderklap i forhold til vores arbejde med efterskoler, friskoler, højskoler og en lang række af organisationer, der bygger på idé og værdibestemt arbejde.

Small and Medium Business Specialists

Siden 2005 har vi haft Microsofts specielle certificering, til drift og support af løsninger, til små og mellemstore virksomheder.
Denne status er opnået gennem vores fokus på IT-Support og drift af servere, netværk og arbejdsstationer for denne specielle gruppe af virksomheder.

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden