Support: Dagligt 9.00 - 15.00   +45 8681 7841   Udenfor arbejdstid: +45 8213 7841          Driftsstatus

Solutio kender efterskolers behov

Indsigt i skoleverdenen, hurtig udrykning og ingen brug af ”tekniksprog”. Det er blot nogle af de ord, viceforstanderen fra den store Hald Ege Efterskole i Viborg bruger til at beskrive Solutio.

I foråret 2011 kørte netværket på Hald Ege Efterskole så ustabilt, at der måtte gøres noget. Eksaminer rykkede nærmere, undervisningen kørte på højt blus, og netadgang var – og er stadig – en uundværlig del af skolens dagligdag.

Undervisningen af skolens 150 elever kræver en god internetforbindelse, så der var brug for en ny løsning meget hurtigt. Derfor tog viceforstanderen kontakt til Solutio, som med det samme rykkede ud med et løsningsforslag.

Hald-Ege-ref

”Vi havde kontakt med flere forskellige IT-udbydere, men vi syntes direktør Brian Reinhold Jensen fra Solutio gjorde det bedst. Han var villig til at komme ud på efterskolen meget hurtigt og fremlagde sine løsninger så godt og præcist, at vi var trygge ved at overlade vores IT-Support til ham”, fortæller Mette Nygaard Junker, viceforstander på Hald Ege Efterskole.

”Det trådløse netværk fungerer i dag meget bedre, end det gjorde før”, siger Mette Nygaard Junker.

Velvillige, lydhøre og med stor forståelse

Hald Ege Efterskole valgte Solutio på grund af deres velvillighed, lydhørhed og store forståelse for skoleverdenen. Desuden er de hurtige til at besvare mails og telefonopkald, og de er altid parate til at rykke ud, når situationen kræver det.

”Samarbejdet fungerer godt. Generelt er Brian og hele Solutio hurtige til at vende tilbage og komme med løsningsforslag. De har en stor velvillighed og evne til at sætte sig ind i de behov, en efterskole kan have”

”Hos Solutio taler de desuden et sprog, der er til at forstå. De er meget menneskelige og nede på jorden, og de er gode til at forklare det tekniske fagsprog, når man ikke selv er ekspert på området”, fortsætter Mette Nygaard Junker og understreger: ”Vi vil gerne have flere løsninger fra Solutio i fremtiden”.


Hald Ege Efterskole har eksisteret i mere end 20 år, og har omkring 150 elever fra hele Danmark i 9. og 10. klasse. Skolen bygger på ligestilling mellem boglige, musiske og praktiske aktiviteter, og vægtlægger dannelse såvel som uddannelse af den enkelte elev. IT indgår som en stor del af elevernes dagligdag både i undervisningen og fritiden.”

Vi opdaterer dig på mail, om nye kurser, nyt hos os eller ude i den store verden